Glow messageboard


    Geyik Sorular

    Paylaş
    avatar
    merwe

    Mesaj Sayısı : 539
    Teşekkür : 0
    Kayıt tarihi : 19/06/08

    Geyik Sorular

    Mesaj tarafından merwe Bir Çarş. 2 Tem. 2008 - 20:42

    1-Hangi Eve giren kolay kolay çıkamaz?
    cevap:Hapishane
    2-Hangi bebeğe mama yedirilmez?
    cevap:Gözbebeği
    3-Hangi devlet markalidir?
    cevap:Danimarka
    4-Bülbülü altın kavese koymuşlar ne demiş?
    cevap:Avukatimi isterim
    5-Bir japon ne zaman hoşçakal der?
    cevap:Türkçeyi öğrendiği zaman
    6-En çok çalınan şey nedir?
    cevap:Zil
    7-İzmir'e niçin gideriz?
    cevap:İzmir bize gelemediği için
    8-Çiğnenmeden yenen şey nedir?
    cevap:Dayak
    9-Küçük fincan içi dolu mercan?
    cevap:Göz
    10-Bir kadın araba sürerken hep gülermiş,neden?
    cevap:Güle Güle kullan demişler de ondan.
    11-Kumbaranın büyüğüne ne denir?
    cevap:Bank
    12-Balık neden yüzer?
    cevap:Yürümeyi bilmediği için
    13-Üzerinde at bitmeyen bahçe hangisidir?
    cevap:Fenerbahce
    14-Kuşların palavracısına ne denir?
    cevap:Atmaca
    15-Kuşların acemisine ne denir?
    cevap:Çaylak
    16-Uykuyu çok seven hayvan hangisidir?
    cevap:Zebre,çünkü pijamalarını hiç çıkarmaz.
    17-Uçan sığıra ne denir?
    cevap:Sığırcık
    18-Una kan koyarsak ne olur?
    cevap:Kanun
    19-Dolapların gözleri kapatılmazsa ne olur?
    cevap:Açıkgöz olur
    20-Fazla kızdırmaya gelmeyen ilimiz hangisidir?
    cevap:Tokat
    avatar
    ßasak
    Moderatör
    Moderatör

    Mesaj Sayısı : 1183
    Teşekkür : 0
    Kayıt tarihi : 12/06/08

    Geri: Geyik Sorular

    Mesaj tarafından ßasak Bir Perş. 3 Tem. 2008 - 7:04

    süperrrrrrr

      Forum Saati Perş. 23 Kas. 2017 - 5:38